Aulas gastronómicas. Gastronomía pedagóxica
A empresa de eventos Trevisani organiza as aulas gastronómicas, unha oferta de gastronomía pedagóxica ofrecida desde a Universidade de Santiago e centros de ensino
Esta actividade desenvólvese en centros de ensino e na USC, actividade na que se aprende a cociñar dun xeito divertido e práctico. Un dos obxectivos, ademais da eminentemente pedagóxica e lúdica, é o de crear hábitos alimentarios saudables e, por suposto, a posta en valor do producto local.
A través destes cursos de Gastronomía Pedagóxica no só se pretende ensinar a cociñar desde os distintos niveis e modalidades que se ofertan, senón que o que se pretende é enriquecer a cultura de cada persoa que os realice.
Coñecer o produto, a orixe das elaboracións e sensibilizar nun consumo san e responsable do patrimonio galego e universal.
Tarefas de Trevisani nas aulas activas de cociña
Trevisani, xunto á Universidade de Santiago e centros de ensino medio, encárgase de distintas tarefas nestas aulas de gastronomía pedagóxica:
- Conceptualización da actividade
- Contacto con profesorado
- Atención ao directo, nas distintas clases
- Deseño de imaxe, logotipos e aplicacións varias
- Apoio na comunicación e gabinete de prensa
- Persoal auxiliar
- Preparación de materiais