Entrega dos premios das Catas de Galicia 2017
Vilalba acolleu o evento da entrega de premios das Catas de Galicia 2017: XX Cata dos Queixos de Galicia e XVI Cata dos Meles de Galicia
O hotel Attica21 de Vilalba acolleu este evento que conduciu a actriz e presentadora Diana Nogueira, contou coa actuación do mago Dani Polo e o apoio do equipo de Trevisani.
Como non podía ser de outro xeito, degustáronse creacións gastronómicas a partir do mel e queixos galegos.
A empresa burelá ALFIMEL alzouse co ouro nas categorías monofloral e multifloral da XVI Cata dos Meles de Galicia.
Na Cata de Queixos de Galicia 2017, os ouros foron para as marcas Daniberto, da Denominación de Orixe Protexida (D.O.P.) San Simón da Costa; Castelo, da denominación Cebreiro; Ruta Xacobea, da denominación Tetilla; Queinaga, da D.O.P. Arzúa-Ulloa; e Barral, na variedade de queixo curado Arzúa-Ulloa.
Durante a entrega de premios da XX Cata dos Queixos de Galicia e da XVI Cata dos Meles de Galicia, destacouse a importancia do apoio aos operadores agroalimentarios e aos órganos de xestión das denominacións para impulsar e financiar as súas actividades.
Son 30 denominacións de orixe e indicacións xeográficas no ámbito agroalimentario as que poñen de manifesto a boa saúde do sector.
Tarefas da empresa Trevisani no evento
Trevisani encargouse nesta XX Edición da Cata dos Queixos de Galicia e na XVI Edición da Cata dos Meles de Galicia de levar a cabo distintas tarefas que axudaron a que se desenvolvera dun xeito excelente todo o transcurso do acto.
Algunhas desas tarefas foron:
- Apoio en protocolo e relacións públicas
- Elaboración de guion
- Deseño da escenografía e outros elementos de imaxe
- Dirección de produción
- Persoal auxiliar e azafatas