Santiago(é)Tapas, cita coa gastronomía, xa ten gañadores
Onte entregáronse os premios Santiago(é)tapas 2013 nunha gala no Centro de Formación e Cultura Gastronómica de Hostelería Compostela. Este ano os premios son para:
– Premio da Tapa do Público ´13 para Susos coa súa tapa Mare Nostrum.
– Premio (é)XCELENTE ´13 para O Ferro.
– Primeiro premio do xurado Santiago(é)Tapas para A Tafona por la tapa Mar y Montaña.
– Segundo premio do xurado Santiago(é)Tapas para Calderón pola tapa Picnic.
– Terceiro premio do xurado Santiago(é)Tapas para El Bocalino pola súa Conserva de bonito en escabeche.
– Premio á mellor tapa con conserva para Manso, pola Tosta de xoubas “Pay-Pay Oro” e Velo vegetal de “Finca Los Cuervos”.
Trevisani participou na organización deste evento de gastronomía no que se acadou unha gran participación e repercusión mediática, e que amosou, un ano máis, a excelencia da hostalaría compostelá.